Ireland – Dublin
27/04/2019 9:00 am - 2:30 pm
New Horizons Ireland
Sign up for this event
Want to attend? Sign up for this event!
Use the comments below if you have any questions about the event. Rob Atkinson, the main organizer for this event, will be notified directly.
Please join us at New Horizons Ireland as we host the Global Azure Bootcamp for the first time! Hosted by Rob Atkinson, MCT.
Sign up here to reserve your seat https://tinyurl.com/DCUGGAB19
Topics are focused on using DevOps techniques with Azure, focusing on how to deploy your WebApp to Azure App services as well as hosting your WebApp in a container.
- Creating and deploying your Web App
- Building a Continuous Integration and Continuous Deployment solution (CI/CD)
- Reproducing an environment quickly in any new environment
- Making your application “portable”
- Securing your application
|08:30-9:00||30 mins||Arrival/ Coffee||Grab a seat, get your coffee, install your laptop…|
|09:00-9:15||15 mins||Intro||Intro, agenda|
|09:15-10:15||60 mins||Lab 1 – CI/CD||Create an .Net Core App, put it in GitHub/ or Azure DevOps Repo. Create an Azure DevOps CI/CD, and deploy a webapp.|
|10:15-11:00||45 mins||Lab 2 – ARM template||Create an ARM template , also add a storage to the mix, modify the CICD to deploy.|
|11:00-11:45||45 mins||Lab 3 – Container 1||Package the Application in a Docker container. Test it locally and deploy it manually to Azure Container Services.|
|12:30-1:15||45 mins||Lab 4 – Containers 2||Create a new CI/CD pipeline to automate the container creation and deployment|
|1:15-2:00||45 mins||Lab 7 – Security||Moving all the keys and sensible information to a KeyVault|
|2:00-2:15||15 mins||Certification tracks||Discuss MSFT’s new certification tracks|